Handbal is een dynamische en snelle teamsport. Door in teamverband te spelen en te trainen kan je met elkaar tot het uiterste gaan om iedere week weer te laten zien wat je kunt. Met hoge speelsnelheid, snelle balcirculatie, offensieve dekking en veel doelpunten. Naast het sporten is er de mogelijkheid aan andere activiteiten deel te nemen of nog even te socializen met een drankje.

Handbalteams zijn onderverdeeld op basis van leeftijd. Je kan hieronder terugvinden welke leeftijd bij welk team hoort. Zo kan je beter een keuze maken op welke trainingsavond je komt meetrainen.

Helaas hebben wij geen A-jeugd, mocht je voor dit team in aanmerking komen raden wij je aan om even contact op te nemen met ons zodat wij samen kunnen kijken wat een handige keuze is. Op dit moment speelt de F-jeugd mee met de E-jeugd en de B-Jeugd speelt mee met de C-Jeugd.


2013 t/m 2016 E-jeugd
2011 t/m 2012 D-jeugd
2009 t/m 2010 C-jeugd
2007 t/m 2008 B-jeugd
2004 t/m 2006 A-jeugd
2003 t/m eerder Senioren

Kom een keer vrijblijvend met ons meetrainen om te kijken of handbal bij je past. Je kan tot drie keer gratis en vrijblijvend meetrainen. De actuele trainingsdagen en tijden kan je hier terugvinden. Lijkt het je wat om een keer mee te trainen bij de Meeuwen, neem dan contact met ons op via dit formulier.

    ManVrouwAnders, namelijk: