Nieuws

Dames & heren senioren BBQ

Afgelopen zondag hebben onze dames en heren senioren teams een gezellig onderonsje gehad. Door een aantal dames en heren is er een heerlijke BBQ geregeld. Er stonden eerst een aantal wedstrijden op het programma, echter heeft enkel het HS team gespeeld. Deze wedstrijd werd met ruime cijfers gewonnen. Helaas had ons DS team geen wedstrijd om te spelen. 

Meer lezen

Heren selectie dubbel kampioen!

Het HS1 team heeft de promotie naar de Tweede Divisie te pakken en met wat voor resultaat. Net als het HS2 team zijn zij ongeslagen kampioen geworden. Fantastisch nieuws voor de heren en onze vereniging.

Meer lezen

Veldseizoen ’21-’22

Na het weekend van 9 en 10 april gaan wij weer langzaam aan beginnen met het veldseizoen. Dit weekend zijn de laatste trainingen en wedstrijden in de zaal. Doordat er veel wedstrijden nog ingehaald moeten worden heeft het NHV besloten dat de zaalcompetitie ook op het veld gespeeld mag worden. In overleg met de trainers en coaches hebben wij hier dan ook voor gekozen.

Meer lezen

Nieuwe shirts!

Onze herenselectie is in het weekend van 20 maart weer voorzien van prachtige wedstrijdkleding door onze nieuwe sponsoren.

Wij willen de sponsoren ontzettend bedanken voor het regelen van deze prachtige wedstrijdkleding. Beide herenteams hebben in de nieuwe wedstrijdkleding twee overwinningen weten binnen te slepen. Zo blijven beide herenteams in de strijd om dit seizoen kampioen te worden.

Meer lezen

Update 27-01-’22

Beste leden,

Fantastisch nieuws! Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 25 januari jl. heeft het NHV ook besloten om de competitie per direct te hervatten. Dit houdt in dat alle teams weer wedstrijden kunnen gaan spelen. 

Meer lezen

Welkom op de nieuwe website

Achter de schermen is er hard gewerkt om de website van RHV de Meeuwen nieuw leven in te blazen. Het eindresultaat is dan ook iets om trots op te zijn. Als vereniging zijn wij ontzettend blij dat we een frisse en overzichtelijke website hebben. Hiervoor willen wij Catelien van der Hoeven, Bastiaan van Weijen en Remco Vonk bedanken.

Om de website te voorzien van leuke foto’s hebben wij jullie hulp nodig! Stuur je foto’s van wedstrijden, trainingen en andere activiteiten naar info@rhvdemeeuwen.nl