Vrijwilligers, een moeilijk woord en fenomeen misschien maar wel ontzettend noodzakelijk. Zoals het woord vrijwilliger al zegt, het is een vrijwillige bijdrage leveren aan de vereniging op vrijwillige basis. Vrijwilligers zijn bij de Meeuwen is een groot goed en zeer gewaardeerd. We zoeken (oud)handballers die graag hun handbal technische kennis in willen zetten als trainer en/of coach. Maar ook commercieel talent of administratieve ondersteuning is van belang om bijvoorbeeld sponsorzaken te regelen of promotie binnen de vereniging op te pakken.

Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die gedurende het handbalseizoen een bijdrage willen leveren door bijvoorbeeld bardiensten te draaien of de coördinatie van wedstrijddagen op te pakken. Binnen de Meeuwen zijn er ontzettend veel mogelijkheden om taken op te pakken die een tijdelijk karakter hebben. Er is ongetwijfeld iets wat bij je past.

Om het wat makkelijker te maken is er een overzicht met alle vrijwilligerstaken die er binnen de vereniging zijn. Je kan deze inventarisatielijst invullen en vervolgens opsturen naar info(@)rhvdemeeuwen.nl waarna wij contact met je opnemen.