Beste leden,


Na de meivakantie gaat het veldseizoen weer van start. In deze nieuwsbrief staat belangrijke informatie voor komend seizoen.


– Zaterdag 7 mei zijn de eerste thuiswedstrijden op het veld.

(Let op: de wedstrijden staan verkeerd ingedeeld in de HandbalNL app)

– De kantine is weer geopend, het barrooster kan je hier terugvinden

– De trainingstijden blijven ongewijzigd

Nu de kantine weer geopend is wordt er achter de schermen druk gewerkt aan het refreshen van de kantine. Om het interieur van de kantine een facelift te geven zijn wij op zoek naar accessoires die je op Koningsdag niet hebt kunnen verkopen. Ben je toevallig een schilder of ken je iemand die schildert en heb je een grote pot verf over?


De vereniging is op zoek naar vrijwilligers die een steentje willen bijdragen binnen de vereniging. Dit kan op allerlei manieren ingedeeld worden zodat het past bij wat je leuk vindt, maar zodat het ook in je agenda past.

Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden binnen de vereniging:

– Voorzitter

– Coördinatie jeugdwedstrijden; je bent dan aanwezig op wedstrijddagen om hand en spandiensten te verrichten maar ook de wedstrijden op tijd te laten door wisselen. Als je maar een deel van de dag zou kunnen is dat al fantastisch!  

– Promotie & werving: helpen met het op de kaart zetten van de vereniging en met creatieve ideeën meer reclame maken

– Spelleider/scheidsrechter: zo nu en dan begeleiden/fluiten van jeugdwedstrijden

– Trainer/coach jeugdteams: wij zijn altijd op zoek naar trainers/coaches om jeugdteams te begeleiden. Elkaar afwisselen of op toerbeurt coachen kan natuurlijk ook. 


Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een appje, mailtje of bel even naar Remco (0642766936 / info(@)rhvdemeeuwen.nl)